Loppu lähenee, mutta vielä puuttuu lähetyksiä/ ilmoituksia!

Martse on saanut postia:
623358.jpg

Nannukan viesti: "Sain tänään SNY:ltäni viimeisen paketin, joka oikeastaan osoittautui tällä kertaa isoksi kirjeeksi. Avatessani kirjeen hihkaisin heti iloisen innostuneena, sillä sisältö osui ja upposi! :) Mieheni ihmetteli, miten kolme paperiarkki voi saada minut niin iloiseksi, mutta eihän hän voinut ymmärtää niiden olevan juuri 3D-kuvia. Tiedetäänhän nuo miehet... ;) Innokkaana korttien askartelijana olenkin viime aikoina kaivannut jotain uusia ideoita ja 3D-kuviakin olen miettinyt, mutta vielä en ole niitä ostamaan ehtinyt. SNY:ni viimeinen paketti oli siis todella mieluinen ja miten ihmeessä hän arvasikin minun pitävän nallekuvista? Sitä en kyllä ole mielestäni aikaisemmin kertonut... Mukana olleet ääriviivatarratkin löytävät varmasti paikkansa muutamista lakkiaiskorteista. ISOT KIITOKSET Marjalle kuluneesta keväästä! Paketteja on ollut todella kiva odotella jännityksellä ja ne ovat kyllä olleet odottamisen arvoisia! :)"

Pian kuulumiset täällä.

Hennan blogipäivitys ja paketti:
625079.jpg

Paljon kiitoksia, Merituuli!
Lähetys oli hiukan repaleinen päältäpäin, mutta sisältö oli onneksi tallella. Kauniit pitsikoristeet, ja oikein lajitelma suklaata, kyllä kiitos maistuu!
625147.jpg

625148.jpg

Torstaina viimeisen paketin saivat Tuula ja Heini.

Perjantaina postia saivat  Johanna ja Elisa. Viimeisestä paketista Adelheid kertoo täällä.

Tässä kuva toiselle Elisalle tullesta paketista:
630495.jpg

Paljon kiitoksia Annelille lämmittävästä yllätyspaketista! Teetä, kahvia, kortti ja todella ihanaa lankaa. Mitäköhän tuosta raaskisi tehdä, ettei mene  pilalle?  Pitänee laittaa näköalapaikalle ihasteltavaksi..
630500.jpg

Johannalle tuli perjantaina viimeinen paketti:
633654.jpg

Urkin viesti: "Sain ihanan huovutetun huivin ja aikaisemmin tässä kuussa kirppikseltä ostettuja virkattuja neliöitä."