Kylläpä aika kuluu nopeasti! Toukokuun toiseksi viimeinen viikko on alkanut.

Paketteja on ilmoitusten mukaan liikkeellä, tähän saapumisilmoituksia.
Toivottavasti jokainen, joka vielä ei ole pakettia postittanut, ainakin valmistelee nyt viimeistä lähetystä, jotta lähetyksiä ei tarvitse odotella enää kesäkuussa.

Johannan viesti: "sain paketin salaiselta neuleystävältäni, se ei ollut vielä viimeinen paketti:

603620.jpg

Lisäksi sain kiitospaketin Päiviltä eli häneltä, jolle minä lähetin salaisia paketteja:

603643.jpg

Sarin viesti: Ystävältäni sain paketin;  2 kerää malibua, suklaata, bambupuikot ja jääkaappimagneetit. Ja ystäväni paljasti kuka oli.

Ellu kertoo yllätyksistä täällä.

Annikan viesti keskiviikkona: Nyt tuli paketti salaiselta neuleystävältä!  :)  Oli kyllä niin ihana! Sain sellaista itämaista kangasta, jota aion käyttää kesällä saronkina! Oli todella
kaunis kuosi! Sitten sain ihanaa hömppäkirjallisuutta, odotan  innolla kesää että pääsen lukemaan! Lisäksi sain
juuri minun tyyliset kirkkaan oranssit helmet ja kahviservettejä! Oi että, juuri nappiin!  :)  On kyllä ollut mahtavaa kokeilla tätä salaista neuleystävä
systeemiä, olin ensimmäistä kertaa mukana. Hyvä kokemus jäi! Tietysti tämä olisi helpompaa jos olisi oma blogi ja varmasti mukavempaa sillekin joka on
minulle lahjoja lähettänyt. Mutta hyvin siis onnistui ja kiitos vain kaikille! :)  Erityisesti Lumikiteelle!  :) 

608508.jpg

Wrath kertoo keskiviikkoisesta paketista täällä.

Lindan viesti: "Sain tänään postissa salaiselta ystävältäni kortin, jossa lupailtiin pakettia ensi viikolla. Tuleva lähetys on siis jo toinen toukokuussa! Olenkohan ollut oikein kiltti, kun tämä tuntuu jo joululta?
Paljastusta jännityksellä odottaen..."

Kuva nyyrikille tulleesta paketista:

609096.jpg

Torstain tilanne: blogeissa kertovat viimeisistä paketeista Minna, Kanerva ja Lellu.

Villasukka kertoo sny-tilanteesta täällä.

Sarille tullut paketti:

615726.jpg

Siniannan viesti: "Viimeinen sny-paketti tuli ja sisälsi oikein ihanaa vihreää villalankaa, pellavaisen pienen liinan sekä mansikka-pellavakarkkeja  :)  Oli siis tässä paketissa pellavateema  :)  Kiitos snylleni vielä kaikista paketeista!"

Hanzan viesti: "Jo perjantaina sain Snyyltäni Sannuskilta paljastuspaketin, mutta nyt vasta pääsen koneen ääreen kirjoittelemaan.
Paketissa oli karkki-Samosta, kassinkahvat, kesäisiä puukuvioita, sydämellinen avainperä, kukkien siemeniä ja kolmiulotteisia palapelejä.
No jälkikasvun kanssa hyökättiin tietenkin heti palapelien kimppuun :). Karkkikassin malli on jo selvillä ja just sopiva vuorikangas löytyy kaapista. Siemenet kylvetään mökille, kunhan sinne päästään. Siellä ne viihtyvät loistavasti piiiitkään syksyyn.
Sannuskilta tuli mukavia paketteja. Olen jopa tutustunut englanninkieliseen neulontasanastoon, koskapa
yhdessä paketissa oleessa Sandra-lehdessä on pari neuletta, jotka on ihan pakko saada. Eli henkistä kehitystäkin on tässä vaihdon aikana tapahtunut ;).
Kiitos Sannuskille!"

619884.jpg