Edit 6.6: Marjan salainen katosi, mutta apuystävä löytyi tilalle. Marjalla on vähän hankaluuksia kuvien siirtämisessä koneelle, mutta hän tä ilahduttaneessa paketissa oli 2 kerää vihreää Tennesee lankaa, mikkihiiri-patalapun ja valkoinen suklaalevy :) kortin kera.

Edit 8.5: Saapumisilmoituksia puuttuu huhtikuulta seuraavilta vastaanottajilta:
8, 10, 12, 20, 66, 73, 82, 86

Edit 9.5: Toukokuun puolella tulleista huhtikuun paketeista kertovat blogeissa Villasukka ja Tuula

~      ~      ~     ~      ~      ~~      ~      ~

Ansku sai maanantaina postia: "Saamani paketin sisältö oli tosi hieno, siinä oli kolme eri väristä itsetehtyä helmisormusta kivassa itse näperrellyssä rasiassa. Lisäksi sain pari tikkaria sekä huopamagneetin ja -avaimenperän. Kivointa oli kuitenkin pieni vyyhti heijastinlankaa! Kiitos SNY:lleni uusista ideoista!"

Tiia kertoo maanantaina tulleesta paketista täällä.

Hennan viesti keskiviikkona: "Tänään kävin ihanan paketin hakemassa postista! Sain jälleen ihanan sisustuskirjan, lisäksi paketissa oli itse-tehty kortti, joka aina saa hymyilemään, kun on selvästi vaivaa nähty! Virkkuuohje pikkuperhoseen oon vallan mieluisa, itselläni on yksi kyseisellä mallilla tehty perhonen jääkaapin ovessa magneettina ja olen usein miettinyt, että kuinka se on tehty, nyt pääsen itse nyhräämään sellaisia :)
Lisäksi sain silmukkamerkin, joka on niin hieno, että voisin laittaa sen korvaan roikkumaan.
Nyt ei kykene muuta kirjoittamaan, kun olen niin tohinoissani... nyt lueskelemaan kirjaa :)"
Kuvia:

560589.jpg

560591.jpg


560590.jpg

Juulia kertoo keskiviikkona haetusta paketista täällä.

 
Maaritin viesti "Taas oli ihana sisältö. Kovin mielenkiintoisen tuntuisia ne langat, Carlat. Sellaisen olen huomannut, että kun ystävältään saa sellaisia lankoja, joita itse ei tule osteneeksi, on sekin eräänlainen haaste ja todella mielenkiintoista. Nyt minun on vähän niin kuin "pakko" miettiä sille käyttöä ja olenkin kiitollinen tuollaisesta "ohjauksesta", tavallaan toisen rohkaisemana tulee ehkä ylitettyä omia rajoja ja jopa ennakkoluuloja.
Kiitos myös kirjeestäsi. Huomaan, että sinussa on askartelijankin vikaa ja taas kirje lämmitti, vaikka ei kovin pitkä ollutkaan.
Ja kiitos puutarhalapiosta. Raaskiiko sitä oikeasti käyttääkkään?! Se jää nähtäväksi, vai päätyykö se koristeeksi. Kivoja tuollaiset miniatyyriesineet.
Sieltä tuli siis 4 * 50g Red Heartin beigen väristä samettilankaa, Carlaa, kirje ja miniatyyripuutarhalapio."

Pirkkiksen salainen ystävä katosi, mutta varaystävä riensi hätiin: "Sain aivan ihanan paketin vara-sny:ltä tänään! En tiedä mitä oikealle SNY:lleni on tapahtunut, mutta
onpas vaan näitä enkeleitäkin vielä olemassa. Suuret kiitokset hänelle aivan ihanista langoista (  Gjestalin Naturgarn no.1), 3D- ja korttikuvista sekä itsetehdystä kortista. Eipä olisi voinut parempaa piristystä olla 10 tunnin työpäivän jälkeen. KIITOS VIELÄ KERRAN!!!"

562834.jpg


562833.jpg

Nannukka sai perjantaina postia: "Tänään kotiin saapuessani oli eteisen lattialla odottamassa ihanan pullea kirje SNY:ltäni. Olin jo koko viikon odotellutkin malttamattomana huhtikuun pakettia ja kyllä odotus kannattikin! Paketista paljastui aivan ihastuttavaa, vaalean lilan väristä Palma-lankaa. Itse en koskaan uskalla ostaa juuri muuta kuin perinteistä "seiska veikkaa", vaikka usein kaupan hyllyllä erikoislankoja ihastelenkin, joten nyt pääsen kokeilemaan jotain aivan uutta. Mitähän kivaa noista langoista keksisin? Ehkä kokeilen kesäistä toppia, ohjekin minulla on jo valmiina. Lisäksi paketissa oli kiva peltinen tytön kuva, joka löytää varmasti paikkansa kummitytölle askartelemastani synttärikortista. Kun tarkkaan katsoo, niin tyttöhän on ihan hänen näköinenkin! :) Ja korttikin oli todella kaunis ja ihan "minun värinen". Iloisen hymyn kera lähetän valtavat kiitokset SNY:lleni, paketti piristi todella mieltä ikävän kevätflunssan keskellä, KIITOS! :)"


564506.jpg

Ja pitkän odotuksen jälkeen Merituuli sai paketin: "Alkuperäisestä Snyystä ei ole helmikuun jälkeen kuulunut mitään, mutta maanantaina tuli viesti uudelta Snyyltäni joka kertoi juuri laittaneensa paketin postiin, sisältönä oli kulma vain mitä oli kaapista löytänyt... Jos tuollaisia asioita löytyy kaapeistasi niin tulen mielelläni penkomaan niitä! Sain 5 pussillista huovutusvillaa, villasukat, maxi-Pantteri karkkipussin (en ole ennen Lumipanttereita masitanut), kauniin muisti/päiväkirjan jossa on Martta Wendelinin piirtämiä kuvia ja 2 puuvillaista liinaa (kuvassa taitettuna eli on kaksi kertaa tuossa näkyvän kokoisia). Aivan mahtava paketti! Ja varsinkin kun on viikonloppu edessä aikaa nauttia paketin sisällöstä! KIITOS! ja tässä kuussa on kulemma vielä lähetys tulossa:))  "

564509.jpg

Myös Villa Daalia, Tahruska ja Tuula ovat saanet postia viikolla 18.

Tuulijoki ilmoitti  näin: "paketti tuli perille ja olin siitä erittäin iloinen, suuret kiitokset"

612793.jpg