Käksä kertoo paketista täällä.

Sanna sai paketin, tässä kuva Nyyrikin paketista:
541525.jpg

Essi kertoo keskiviikkona tulleesta paketista näin: "Tänään saapui SNY-posti piristämään päivääni. Sain kaunista punaista mohair-lankaa ja pojalleni ihanan villieläinkuvakirjan. Alamme lukemaan sitä heti kun poika herää päikkäreiltä, uskon että poika tykkää kirjasta (äitinsä ainakin ilahtui, ihania kuvia!) Paketin ajoitus oli nyt tosi kohdallaan, tänään on ollut niin pönttö päivä että kylläpä tämmöinen kiva posti virkisti mieltä :) Kiitos ystäväni!"

Jenna sai paketin, Sari L:n kiitokset täällä, ja toinen Sari lähetti kuvan saamastaan "ihanasta paketista":
544876.jpg

Perjantaina Satu K sai postia: "Huhtikuun paketti saapui tänään!! Ihanat ebenpuiset sukkapuikot nyt sitten omistan! (nyt on pakko neuloa yhdet sukat ennen kesää, jotta pääsen niitä kokeilemaan!) Mielenkiinnolla odotan tuon minttusuklaakahvin aromeja...palkitsen itseni tuolla kahvilla, kunhan teen kunnon siivouksen huushollissa....Ja kirje!! Niitä on aina ilo saada; kiitos jälleen kerran kivasta paketista!!"
545574.jpg

Tässä kuva mummeli06:lle perjantaina tulleesta paketista:
547470.jpg

Siniannan terveiset:
"Tänään ilmestyi postipojan kassista miulle paketti, mistä löytyi kaksi ihanaista kerää vihreänruskeansinisen sekoitteista Melli- villaa :P Oih, ja mitä kaikkea minä tulenkaan keksimään siitä :D Erittäin ihana yllätys oli. Kiitos sny! <3"

Helmistiinan viestit: "SNYn salaperäisten ulkomaanmatkojen vuoksi sain jopa 3 pakettia yhtaikaa jo huhtikuun alussa! Nyt riittää mohairlankaa, kauniita sinisiä ja yksi punainen, ja kaikenlaista kylpytuotetta ja...Kiitos SNY  :-)"

"Kävin eilen hakemassa vielä yhden SNY-paketin (mahtoiko olla jo toukokuinen?), jossa oli pinkkiä mohairlankaa, kevät-Novita ja erilaisia neuloja (sekä haka- että silmä-). Mukana oli myös huiviohje, johon tuota lankaa voisi varmaan käyttää...  :-)"


Kiti on saanut paketin: "
Se sisälsi hirvittävän suloisen kassin ja hauskan sitaattikirjan."
~      ~        ~         ~        ~        ~          ~           ~ 
Pari etsintäkuulustusta:

Huhuu Silure, sinusta ei ole aikoihin kuulunut mitään, pakettitilanteet kiinnostaisi muitakin osapuolia!

Anu ja Alli, myös teidän paketteja tai tilannetiedotusta kaivataan!