Niinpä on maaliskuu vierähtänyt viimeiselle viikolle, ja jännitys tiivistyy..

Johanna esittelee saatua pakettia täällä.

Kuva mummeli06:lle tulleesta paketista:

478294.jpg

Tuijan viesti: "Sain eilen Salaiselta paketin. Taas kerran olin iloisesti yllättynyt hänen telepaattisista kyvyistään.
Ihana sinisävyinen purkki, kaksi appelsiinin tuoksuista kynttilää, tyrnijauhetta  ja sinistä Tennessee -lankaa. (Josta jo neuloinkin heti jotain!).
Kaiken kruunasi pitkä, käsinkirjoitettu kirje!
Kuvien kera tästä löytyy raporttia blogista"

Kaisan pakettikuvaus täällä.

Adelheidin saama  "mustikkainen" ja "mustaherukkainen" lähetys löytyy täältä.

Urkin viesti: "Maaliskuun paketista löytyi ihanan värisiä puuhelmiä, ilmeisesti huovutetut kämmekkäät joissa oli mun molemmat lempparivärit eli pinkki ja oranssi. Huovutettu heijastin ja kasarihenkinen pupumuki. Lisäksi tavarat oli pakattu vielä ihkuun pinkkiin paperiin! Mukana oli vielä keltapinkki itsetehty kortti. Hyvin valittu värimaailma Sny:ltäni!!!=)

Lisäksi viime viikolla tupsahti kirje jossa oli ihania eri värisiä paljetteja ja itsetehty kortti jossa oli kannessa klovni, ilmeisesti tällanen kassiin tai vaatteeseen laitettava merkki. Että sellaista kivaa!=)"

Kristiina on saanut paketin, Villasukan blogipäivitys täällä, Sinin (Nannuli) täällä, Tiinan täällä, ja Juulin täällä.

Sannan sai postia: " Ihanan aurinkoisen ja lämpimän kevät päivän kruunasi SNY:n pääsiäispaketti. Rairuohoa ja pikkutipuja muksuille...eilen kylvettiin siemenet. Vaniljaisia tuoksukynttilöitä, keväinen tuunattu tulitikkurasia ja ihana pääsiäiskortti - itsetehty. Kerrassaan ihan paketti."  Kuva tässä:

481669.jpg

Essin viesti: "SNYni muisti minua oikein pirteällä paketilla, kiitos  :)  Sain tarvikkeita saippuan valmistukseen: koristesimpukoita, saippuaväriä ja kaksi saippuatuoksua (meillä muuten taitaa olla aika samanlainen maku SNYni kanssa, toinen tuoksuista ja väri minulta jo löytyivätkin..). Lisäksi sain rairuohon siemeniä (pitääkin muistaa laittaa kasvamaan) sekä herkkuja (pääsiäsimunia ja täytelakuja). Paketti oli kaunis ja piristi päivääni  :)"

Siniannan viesti: "Eli tänään kävin hakemassa paketin Postista mikä sisälsi kaksi kerää mustaa Novitan Huopanen- lankaa sekä pienemmän kerän sellaista kirkkaamman pinkkiä lankaa. Jospa näistä syntyisi laukku ;) Lisäksi oli pääsiäiskortti ja rakastamaani vaniljateetä paketti. :) Jälleen kerran ihana paketti, vaikka se pinkkiväri ei olekaan oikein lemppareitani."

Allin viesti: "Eilen sain salaiselta neuleystävältäni paketin. Paketissa oli kokoelma erilaisia kauniita nappeja ja ihana napeista tehty kortti. Suussasulavia lakritsikarkkeja oli iso pussillinen."

Postia ovat saaneet Tanja ja Taija.

Harmien viesti: "Snyyni yllätti jälleen iloisesti. Sain hienon calorymetrin ja kämmekkäät (en olekaan saanut itse tehtyä). Väri sopii hienosti uuteen kevyttoppapukuuni. Nyt alkaa sporttivarustus olemaan viimesen päälle tikissä, ei kun tien päälle... ja älä huoli, jos kesä tulee nyt niin onhan se ensi talvikin  ;-)
Ja kurpitsoilla herkutellaan ensi talvena! Kiitos Snyy, onnistuit TAAS ilahduttamaan moninaisesti ja pitkäaikaisesti. Olet ihan jess!!"
Kuva paketista:
485286.jpg

 

Marjan paketista ei vielä saatu kuvaa, mutta hän kertoo näin: "Sain ihanan pääsiäiskortin, helminappipaketin, tuoksusaippuapussin+saippuan, 2 pussia kukansiemeniä, pesukintaan ja ihanan lasienkelin."


 
~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~
Koottu lista tämän kirjoituksen kommenteissa blogipäivitysten kertojista:

Pia, Juulia, sini,

Kanerva, Jentsu/Jenna, Kaisa,

Tui, Kaisa,

Olebrum, Evelin