Edit (2.3): Paketti saapui perille torstaina Mewrilille, perjantaina Virvelle ja Katjalle.


Tällä viikolla paketin lähetykseen valmistautuvat ne, jotka eivät vielä ole sitä tehneet :) 

Annika on saanut postia: "Sain tänään aivan ihana pontson salaiselta neuleystävältäni!! Olin todella yllättynyt, kun olin juuri edellisellä viikolla saanut paketin ja nyt vielä tällainen yllätys! Hain paketin kesken koulupäivän ja laitoin heti uuden pontson päälleni. Se on aivan ihana ja väri on minulle juuri sopiva! Kiitos kovasti! :)"

Katrin viesti keskiviikkona: Sain tänään SNY:ltäni paketin! Tarkoitus oli ottaa kuva paketista, mutta paketissa olleet suklaat olivat jo hävinneet siinä vaiheessa kun sain kameran esille... Paketissa oli punaraidalliset villasukat, jotka todella tulivat tarpeeseen! Kissa-aiheiset kirjanmerkit, kortti ja nimiavaimenperä olivat myös mukavia yllätyksiä. Kiitoksia!

Tiinan pakettikuvaus blogissa.

Tuulijoki kertoo näin: "Kiitos ystävälleni, paketti oli erittäin onnistunut ja piristi influenssan täyttämää viikkoani! Punaiset, koneneulotut sukat ovat villasukkien suurkuluttajalle mieluisat, ja sateenkaarenvärinen Loft-lanka on jo puikoilla. Suklaasta jäi makea muisto. Osuit aivan kohdalleen valinnoissasi, voit unohtaa suorituspaineet. Suuri kiitos!!!"

Sarin kuulumiset  täällä.

Virve on saanut onnentoivotukset uuden kodin johdosta, sydämellisen avaimenperän ja muumitikkarin.

Harmie yllättyi: "Nyt on Harmie sanaton..sain toisen paketin ja sen sisällöstä ei toivu hetkessä!! KIITOS SNY! Sain kaksi kerää kauniin kevään vihreää Tovea, pussillisen huovutusvillaa (onkohan termi oikein?) 6 eri väriä, huovutusneulan, karkkiaskin ja sokerina pohjalla pussillisen jättiunikon (suomensinkohan oikein?) siemeniä. Mistä tiesit, että nyt on huovutusaika? Eilen aloin ekaa kertaa elämässäni neulomaan laukkua hahtuvasta... toivottavasti saan siemet hyvin kasvuun niin tulen muistamaan sinut jatkossa joka kesä unikoiden kukkiessa, on nimittäin perennan siemiä! Jag tackar och pockar tusentals! Valitettavasti kuvaa en saa paketista kun kamera lomailee.. "

Mewril ilmoittaa saaneensa SNY:ltään paketin 23.2.

Villapipon viesti: "Postilaatikossa oli niin iso paketti, etten meinannut saada sitä ulos. Mitenhän se oli sinne saatu sisälle? Kahden innostuneen avustajan kanssa löysimme paketista kaksi eri väristä kerää raitalankoja ja monta pussia valkoista teetä. 8kk tyttö ihastui syksynväriseen neliraitaan niin kovasti, että siitä on ilmeisesti tehtävä hänelle jotain :) Ruskean langan varasin itselleni sukkiin. Tee-hullu perhe maistelee valkoista teetä iltapalallaan. Kissakortti pääsi jääkaapin oveen. Kiitos paljon Sinulle, Ystäväni!"

Katjan kuulumiset täällä.

Nina sai postia:

409957.jpg

Elluvaan kertoo:  "Sain perjantaina paketin, jossa oli kortti ja Loftin 100 % merinovillalankaa. KIITOS!
Kortissa oli ystäväni kauniilla käsialalla kirjoittama teksti: " Kirpeässä pakkasessa voi harrastaa kuutamokävelyitä."
Ajattelin langasta tehdä lapaset ja kenties joskus harrastaa kuutamokävelyitä lapaset kädessä...... KIITOS vielä kerran."
 
(edit): - Alkuviikolla paketin sai Johanna     

~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~   ~
Koottu lista tämän kirjoituksen kommenteissa blogipäivitysten kertojista:

- Merjuli, Kaisa, Jentsu

- Elisa, Naina

- Mia, Satu